QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

20.09.2024 14:00

Volební místnosti se otevřely

V České republice začaly krajské volby. Na části území republiky jsou spojeny s prvním kolem senátních voleb.

20.09.2024 13:23

Dopravní nehoda na náměstí Milady Horákové v Plzni

Na místě probíhají záchranné práce, došlo ke střetu osobního automobilu a chodce.

V Dobřanech myslí dopředu! Hledá se vánoční strom

11.08.2024 8:24

I když venku vládne letní počasí a myšlenky na Vánoce jsou ještě daleko, město Dobřany už nyní začíná s přípravami na zimní svátky. Vedení města vyzývá veřejnost k hledání vhodného vánočního stromu, který bude letos zdobit náměstí.

vánoční strom Dobřany_město Dobřany

Většina lidí si v těchto horkých dnech ještě užívá léta a Vánoce se jim zdají být daleko za obzorem. V Dobřanech však myslí dopředu a začínají se poohlížet po vhodném jehličnanu, který by mohl stát letos na dobřanském náměstí jako hlavní vánoční strom.

"I když jsou vánoční svátky ještě daleko, pracovníci Technických služeb města Dobřany již nyní hledají vhodný vánoční strom, který bude tradičně v prosinci umístěn a rozsvěcen na náměstí T.G.Masaryka," uvádí místostarostka Dobřan Jaroslava Umnerová.

Máte-li na zahradě krásný jehličnan, možná se právě váš strom stane symbolem Vánoc pro celé město. "Prosíme majitele, kteří by byli ochotni vhodný strom pro tento účel darovat městu, aby kontaktovali vedoucího T. S. Michala Pokorného, tel. 724004389," dodala místostarostka.

Foto město Dobřany

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus tři servisní prohlídky