QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ranní nehoda u Kladrub si vyžádala zranění

30.09.2024 9:18

V pondělí 30. září v 5:32 došlo k nehodě osobního vozidla na Tachovsku. Na místě zasahovaly všechny záchranné složky.

OA Kladruby_0924_HZSPK

Na silnici č.203/II nedaleko Kladrub havarovalo jedno osobní auto. "My jsme zajistili místo nehody a zlikvidovali uniklé provozní kapaliny. Dopravu jsme v místě nehody řídili kyvadlově," informoval o nehodě Petr Poncar, mluvčí hasičů.

Nehoda si vyžádala lehčí zranění řidiče. "Naši záchranáři transportovali muže r.1970 s lehkým zraněním do zdravotnického zařízení," uvedla Andrea Divišová, mluvčí záchranné služby.

Jak k nehodě došlo popsala Iva Vršecká, mluvčí policie.

"Řidič vozidla tovární značky Seat jel po silnici č. II/203 ve směru jízdy od obce Kladruby na obec Ostrov u Stříbra. Podle dosud zjištěných skutečností nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla a stavu pozemní komunikace a po projetí pravotočivé zatáčky uvedl vozidlo do smyku. Následně vyjel vlevo mimo komunikaci, kde narazil do jednoho z domů a dále do sloupu telefonního vedení," uvedla mluvčí.

Následkem nárazu se vozidlo převrátilo na střechu. "Provedená dechová zkouška byla negativní. Příčinou a okolnostmi dopravní nehody se zabývají dopravní policisté z územního odboru Tachov," uzavřela Iva Vršecká.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus tři servisní prohlídky