QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.09.2024 20:21

Řeky v Plzeňském kraji mohou znovu stoupat

ČHMÚ očekává vzestupy v povodí Berounky. Na horním úseku Klabavy se očekává kulminace s překročením 3. SPA v noci na úterý. Úslava, Úhlava a Berounka může v noci na úterý vystoupat na 2. SPA.

16.09.2024 18:14

Železniční nehoda v Horní Bříze, vlak najel do větví stromu

Nehoda je bez zranění i větších škod

Opravy D5 na obchvatu Plzně končí, začátkem září projedou řidiči bez omezení

30.08.2024 17:00

Ředitelství silnic a dálnic dokončí opravy nejpozději ve středu 4. září.  Dálnice D5 bude v opravovaném úseku na obchvatu Plzně opět průjezdná bez omezení.

oprava dálnice_ŘSD

V druhé polovině května byly v úseku zhruba mezi 76. a 85. zahájeny práce na opravě povrchu vozovky, a to v obou směrech. "Během uplynulých měsíců tak na více než osmi kilometrech došlo k obnově asfaltového souvrství vozovky, drobným opravám na mostních objektech, opravě dvou opěrných stěn na trase nebo opravě telematických zařízení v povrchu vozovky. Součástí stavby pak byla i oprava povrchu na sjezdových a nájezdových větví na EXITu 80 a povrchu vozovky v tunelu Valík," uvedlo Ředitelství silnic a dálnic.

Provoz je v opravovaném úseku veden oběma jízdními pásy s uzavřenými rychlými pruhy dálnice. "V současné chvíli ještě probíhají práce ve středovém dělícím pásu, kde je ještě prováděna výměna svodidel na přejezdech středového dělícího pásu nebo výměna poškozených svodidel," doplnilo ŘSD.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Plzeň Setkání branka
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT