QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Nehody na Klatovsku a Tachovsku. Mladé řidičky dostaly smyk - FOTKY

20.10.2023 18:17

Hned dvě podobné nehody se staly v pátek 20. října. Mladé řidičky jely rychle a dostaly smyk, obě skončily s vozem mimo silnici. Na Tachovsku se řidička s vozem převrátila na střechu.

BOr nehoda 4
BOr nehoda 4bor nehoda 3koksinBOr nehoda

Dopravní nehoda se stala v pátek 20. října na Klatovsku, nedaleko Švihova havarovala mladá řidička.

"Dnes, krátce před polednem došlo k dopravní nehodě mezi obcemi Kokšín a Švihov. Řidička osobního vozidla Seat (r. 2004) jela ve směru jízdy od obce Plzeň, kdy nepřizpůsobila rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla, stavu komunikace a povětrnostním podmínkám," uvedla podrobnosti Iva Vršecká, tisková mluvčí policie.

Řidička vyjela s autem mimo silnici. "Na mokré vozovce dostala smyk, narazila do svodidel a následně havarovala v levém silničním příkopě. Provedená dechová zkouška byla negativní, dopravní nehoda se obešla bez zranění," doplnila Iva Vršecká.

Na místě kromě policie zasahovali i hasiči, kteří likvidovali následky nehody.

Další, velmi mladá, řidička havarovala odpoledne na Tachovsku. Také ona skončila s vozem mimo silnici. Jednalo se o ženu ročník narození 2003.

"Dnešního dne ve 13:00 hod. došlo k dopravní nehodě na sil. č. II/605. Řidička vozidla Citroen jela ve směru jízdy od obce Skviřín na obec Bor, kde nepřizpůsobila rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla a stavu pozemní komunikace, dostala smyk a vyjela vpravo mimo komunikaci, kde se s vozidlem převrátila na střechu. Dechová zkouška byla negativní, řidička byla převezena k lékařskému ošetření. Ve vozidle cestovala sama," upřesnila policejní mluvčí.

Tato nehoda se neobešla bez zranění. "Žena, ročník 2003, byla na místě ošetřena a dále s lehčími zraněními transportována do Stodské nemocnice," uvedla mluvčí záchranářů Mária Svobodová.

 

foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
ITEP Plzeňský kraj
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT