QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

17.10.2024 14:00

Dopravní nehoda v Klatovech

V ulici Plzeňská došlo k dopravní nehodě dvou osobních automobilů, tvoří se kolona vozidel. Na místě zasahují složky IZS.

Viktorka potvrdila novou posilu - Radima Řezníka!

31.08.2011 18:48

Viktorka potvrdila ve středu 31. srpna, že novou posilou její obrany bude 22letý Radim Řezník. Smlouvu podepíše v Plzni ve čtvrtek 1. září!

Radim Řezník, foto www.fcb.cz

Posilu do zadních řad hlásí v reprezentační přestávce Viktoria Plzeň. Ve čtvrtek 1. září podepíše ve Štruncových sadech víceletou smlouvy Radim Řezník.

Dvaadvacetiletý odchovanec ostravského fotbalu se přes své mladí stal v Baníku stálicí na pravém okraji defenzivní řady, celkem si během působení na Bazalech připsal 97 startů a dvě branky.

"Viktorii čeká velmi náročný podzim s bojem na třech frontách, chceme být připraveni po všech směrech. Radim je prototypem moderního obránce, přes nízký věk už má množství zkušeností z ligy i mládežnických reprezentací. Věřím, že nám v náročném programu dokáže pomoci," uvedl novou tvář plzeňské kabiny generální manažer Adolf Šádek a v zápětí potvrdil, že stran dalších možných přestupů panuje ve Štruncových sadech klid. "Platí stále to, co tvrdíme již od startu naší pohárové cesty. Kádr Viktorie je velmi široký a trenér má z čeho vybírat. Stojíme nohama pevně na zemi a nebudeme zbytečně bezhlavě investovat."

Sám ostravský fotbalista, který nastupoval v Baníku s trojkou na zádech, se na nové angažmá velmi těší. "V Baníku jsem strávil většinu života a odchod je tak samozřejmě hodně emotivní záležitostí. V každém případě možnost hrát o nejvyšší příčky v lize a zakusit atmosféru Ligy mistrů – to je sen každého fotbalisty. Těším se také na vyhlášenou plzeňskou kabinu, uvidíme, co na mě Pavel Horváth při příchodu vymyslí," sdělil první dojmy s úsměvem Radim Řezník.

Zdroj: FC Viktoria Plzeň, FC Baník Ostrava

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus tři servisní prohlídky