Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Hokejoví mistři světa přivezou ukázat fanouškům pohár do Plzně! Kdy a kde?

19.06.2024 13:42

Čeští hokejisté vybojovali po čtrnácti letech titul mistrů světa. V kádru byla i plzeňská stopa, se kterou se budou moci plzeňští fanoušci už brzy potkat.

mistři světa v Plzni_0624_HC Škoda Plzeň

Svěřenci Radima Rulíka 26. května porazili ve finále v pražské O2 aréně Švýcarsko 2:0, čímž mohly naplno vypuknout velkolepé oslavy. Česko po 39 letech získalo zlaté medaile na domácím šampionátu! V kádru byla i plzeňská stopa, se kterou se budou moci plzeňští fanoušci potkat.

Jedinečnou šanci setkat se s mistry světa budou mít Plzeňané na nádvoří Plzeňského Prazdroje ve středu 3. července. Program začíná v 17:00.

Těšit se můžete na mistrovský pohár, zlaté medaile, či podpisové karty mistrů. Nebude chybět ani doprovodný program za účasti moderátora s bonusem koupi nové permanentky na novou sezónu.

Hokejové mistry přivítal na plzeňské radnici ve středu 19. června primátor Roman Zarzycký. "Bylo mi ctí na radnici přijmout hokejisty Dominika Kubalíka a Davida Špačka a členy realizačního týmu Adama Havla, Zdeňka Šmída a Petra Šulana. Před chvílí mi potvrdili, že přijdou na setkání mistrů s veřejností, které jako město Plzeň připravujeme s HC Škoda Plzeň a Plzeňským Prazdrojem," zveřejnil primátor na sociální síti Facebook.

Vstup na akci bude ZDARMA.

Foto HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Techmania Lunární léto
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT