QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dopravní nehoda ve Štěnovicích. V nemocnici skončilo malé dítě - FOTKY

05.08.2024 10:14

K dopravní nehodě vyjely dnes ráno všechny záchranné složky.

2OA Štěnovice_0824_HZSPK (1)
2OA Štěnovice_0824_HZSPK (1)2OA Štěnovice_0824_HZSPK (2)2OA Štěnovice_0824_HZSPK (3)2OA Štěnovice_0824_HZSPK (4)

K dopravní nehodě došlo v pondělí 5. srpna v 07:50 hodin ve Štěnovicích v ulici Čižická. "Řidička (1991) vozidla Honda jedoucí po vedlejší silnici nedala přednost v jízdě řidiči (1989) vozidla Škoda jedoucímu po hlavní silnici od Čižic a došlo ke střetu," uvedla k nehodě mluvčí policie Dagmar Brožová.

Celkem bylo pět účastníků nehody, z toho tři děti. "Dětem jsme předali plyšové dráčky ke zmírnění šoku z nehody. Zajistili jsme místo události. Všechny účastníky si ke kontrole převzala ZZS," uvedl k nehodě mluvčí hasičů Petr Poncar.

K dopravní nehodě vyjela zdravotnická výjezdová skupina a inspektor provozu. "Na místě jsme ošetřili jedno dítě, které jsme s lehkým zraněním a k observaci dále transportovali na urgentní příjem FNL. Toto dítě na cestu dostalo od našich záchranářů plyšáka, kamaráda, který mu pomohl lépe zvládnout strach z celé situace. Ostatní čtyři účastnící nehody byli zcela bez zranění a jejich ošetření nebylo nutné," doplnil Lukáš Uherek, mluvčí záchranné služby.

Dopravní nehodu šetří policisté dopravního inspektorátu Plzeň venkov. "Alkohol u obou účastníků dopravní nehody negativní. Škoda na každém vozidle byla vyčíslena na 200 tisíc korun," dodala mluvčí policie.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus tři servisní prohlídky