QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

17.10.2024 14:00

Dopravní nehoda v Klatovech

V ulici Plzeňská došlo k dopravní nehodě dvou osobních automobilů, tvoří se kolona vozidel. Na místě zasahují složky IZS.

Dopravní nehoda u Horní Břízy. Zraněná žena skončila v nemocnici - FOTKY

20.11.2023 16:06

K dopravní nehodě u Horní Břízy došlo v pondělí před třetí hodinou odpolední.

2OA Horní Bříza_1123_HZSPK (3)
2OA Horní Bříza_1123_HZSPK (3)2OA Horní Bříza_1123_HZSPK (2)2OA Horní Bříza_1123_HZSPK (1)

V pondělí 20. listopadu vyjely v 14:51 všechny záchranné složky k dopravní nehodě dvou osobních automobilů na silnici č.27 na křižovatce u města Horní Bříza. 

“Na místě je jedna zraněná osoba v péči Zdravotnické záchranné služby. Komunikace je v tuto dobu neprůjezdná. Hasiči provedli protipožární opatření a odpojení AKU,” okomentoval Michal Holeček, mluvčí hasičů.

Zraněná žena byla převezena do nemocnice. “Žena ročník 1958 utrpěla lehčí zranění. Byla transportována k dalšímu ošetření do FN na Bory,” upřesnila Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.

Místo je aktuálně s opatrností průjezdné.

“Doporučujeme řidičům, kteří jedou ve směru z Plzně na Most, aby zvolili objízdnou trasu a vyhnuli se křižovatce u Horní Břízy na silnici I. třídy č. 27,” doporučuje mluvčí policie.

"Řidič (ročník 47) osobního vozidla tovární značky Porsche jel po silnici I. třídy č. 27 ve směru od obce Plzeň na obec Kaznějov, kde v prostoru křižovatky obce Horní Bříza došlo ke střetu s automobilem tovární značky Renault Clio, jedoucího od obce Horní Bříza na obec Kaznějov, řidička vozidla ročník 1958. Řidička z vozu Renault utrpěla při střetu zranění a byla převezena k lékařskému ošetření do zdravotnického zařízení. Dechové zkoušky u obou řidičů byly negativní a škoda byla předběžně vyčíslena na částku 860 tisíc korun. Příčina nehody je v šetření," shrnula Barbora Šmaterová.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus tři servisní prohlídky