QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

27.09.2024 20:13

Škodovka vyhrála v Liberci v prodloužení

Bílí Tygři Liberec - HC Škoda Plzeň 1:2 (0:1, 1:0, 0:0 - 0:1) po prodl.

Bazén Slovany otevírá, nabízí testovací centrum a permanentkovou amnestii

03.06.2021 9:07

Po dlouhých měsících se otevře bazén v Plzni na Slovanech. Nejen pro své návštěvníky nabízí přímo ve vstupní hale testovací centrum na covid-19. Vyhlášena byla také tzv. permanentková amnestie. Přinášíme podrobnosti.

bazén Slovany modernizace foto QAP (4)
bazén Slovany modernizace foto QAP (3)bazén Slovany modernizace foto QAP (4)bazén Slovany modernizace foto QAP (8)bazén Slovany modernizace foto QAP (7)bazén Slovany modernizace foto QAP (9)bazén Slovany modernizace foto QAP (10)bazén Slovany modernizace foto QAP (11)bazén Slovany modernizace foto QAP (12)bazén Slovany modernizace foto QAP (13)bazén Slovany modernizace foto QAP (14)

Na základě rozvolnění mohou být otevřeny už i koupaliště a kryté bazény. Bazén Slovany už hlásí připraveno, otevře se znovu v pátek 4. června. V bazénu budou platit opatření nařízená vládou. Respirátor je nutné mít u vstupu. Lidé se musí prokázat u vstupu negativním testem, očkováním nebo musí být v ochranné lhůtě po prodělání covidu-19.

Otestovat se můžete přímo v hale bazénu. Nově od 4. června od 12 hodin bude přímo v hale slovanského bazénu fungovat totiž testovací centrum na covid-19. V centru budou prováděny antigenní testy výtěrem z nosu.

"Jedná se o testovací centrum akreditovanou laboratoří na antigenní testy nejen pro klienty plaveckého areálu umístěné přímo ve vstupní hale do areálu. Po negativním výsledku testu obdrží testovaný oficiální doklad," uvádí ředitel bazénu Tomáš Kotora.

Testovací centrum bude zatím k dispozici ve všední den od 12 do 19 hodin a o víkendech od 11 do 19 hodin.

Novinkou na bazénu na Slovanech je i tzv. permanentková amnestie. Veškeré papírové permanentky budou nově převedeny na elektronický systém.

"Rozhodli jsme se pro vyhlášení permanentkové amnestie proto, že jsme přešli na čipový elektronický systém. A také vzhledem k uzavírce, lidé nemohli vyčerpat během pandemie zakoupené služby. Takže každý, kdo na bazén přijde s permanentkou z minulých let, bez ohledu na to, zda se jedná o rok 2020, 2019 a klidně i starší, může tady tuto permanentku uplatnit," říká Tomáš Kotora.

Na recepci bazénu pak bude papírová permanentka či vstupenka označena QR kódem. Tato amnestie platí do 31. října 2021. Po tomto datu již papírové vstupenky nebudou akceptovány.

Elektronická permanentka bude velmi výhodná i pro samotné návštěvníky. "Do této doby každý musel s permanentkou k pokladně. To nyní ale už nebude. Návštěvník může jít rovnou přes turniket, odpípne si a jde rovnou do areálu, aniž by stál ve frontě u pokladny jako s papírovou pernamentkou," ukazuje Tomáš Kotora nový turniket při vstupu do venkovního areálu.

bazén Slovany modernizace foto QAP (7)foto: QAP.cz

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Garhammer
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus tři servisní prohlídky