12.12.2024 9:49
11.12.2024 15:28
Obří loutky, světelná show a dechberoucí představení. Plzeň v roce 2025 bude žít kulturou
11.12.2024 14:24
Šumavský Špičák zahájí o víkendu lyžařskou sezonu! Využijte slevy na skipasy
Recepty
Opékání špekáčků na ohni je nedílnou součástí léta v České republice. Občas se stane, že nějaký ten špekáček zbyde. Vyzkoušejte recept na špekáčky s cuketou na pivě.
Pro housky nemusíte do odchodu, můžete si je upéct i doma. Foodblogerka Andrea Motlíková pro vás připravila recept i s fotopostupem pletení.
Děláte si starosti, co přichystat na silvestrovskou oslavu? Čím pohostíte blízké nebo hosty? Přinášíme několik receptů, které pro vás připravila foodblogerka Andrea Motlíková.
Na co se takový slaninový džem hodí? Na všechno možné, můžete ho použít do těstovin, k sýrům, do domácího burgeru nebo ho ochutnat jen tak s pečivem.
Jak mlsat o Vánocích, abyste nepřibrali? Dá se upéct dobré, zdravé, a ne moc kalorické cukroví? Lze vůbec něčím zdravějším nahradit mouku, cukru nebo máslo? Ptali jsme se u odborníků na výživu.
Proč by se měl štrůdl péct pořád jako závin? Proč neudělat něco trochu jiného? Zbyla vám ještě jablka ze zahrady? Můžete připravit jablečné kroužky v proužcích listového těsta a bude to zase o něco zajímavější.
Smažený sýr, tatarka a hranolky. Česká specialita, kterou jeden zatracuje a druhý miluje. Často se můžeme potkat se smaženým sýrem, který je doplněný o šunku nebo jiné komponenty. Recept na netradiční kombinaci pro vás připravila foodblogerka Andrea Motlíková.
Jak upotřebit houby v kuchyni? Letos měli houbaři žně a stále ještě některé druhy rostou. V tyto sychravé podzimní dny si určitě pochutnáte na výborné polévce.