QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

17.10.2024 14:00

Dopravní nehoda v Klatovech

V ulici Plzeňská došlo k dopravní nehodě dvou osobních automobilů, tvoří se kolona vozidel. Na místě zasahují složky IZS.

Viktorka porazila Pardubice. Co řekl po utkání trenér Koubek?

06.10.2024 15:45

V posledním ligovém kole před reprezentační přestávkou přivítala Viktorka Pardubice. Jakl byl s týmem spokojený trenér Koubek?

2024.09.17-18.59.26-414w

Viktorka porazila Pardubice 2:0. Trefil se Tom Slončík a Milan Havel.

První zajímavý moment zápasu přišel už ve třetí minutě, kdy hlavní sudí nejdříve odpískal pokutový kop pro Viktorii. Následně ale penaltu po přezkoumání odvolal. První poločas se v Doosan Aréně hrál bez branek.

Poprvé se fanoušci radovali z gólu až ve druhém poločase, v 56. minutě se trefil Slončík. Vítězství pak domácí potvrdili druhou brankou až v nastavení.

Trenér Plzně po zápase přiznal, že šlo o vydřené vítězství. "Šlo jednoznačně o vítězství vůle. Důležité bylo dneska získat tři body. Museli jsme to vydřít. Chybí nám kapka energie v náročném programu, což není ale něco, na co bych se chtěl vymlouvat. Pardubice byly velice štiplavé mužstvo, měly dobrý pohyb a byly na nás velmi dobře připravené. Ve druhé půli jsme museli přidat v razanci a udolat soupeře," uvedl kouč Viktorky.

Po bezbrankovém poločase musela Viktorka přidat.Co řekl tremér hráčům o přestávce? "Abychom přidali do kroku a dostat soupeře pod tlak. Museli jsme si pohlídat brejky, soupeř chodil dobře nahoru a to jsme museli zachytávat. Důraz jsme kladli na právě na morálku a odhodlání."

FC Viktoria Plzeň - FK Pardubice 2:0 (0:0)

foto: FC Viktoria

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus tři servisní prohlídky