QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Náměstek Roman Zarzycký přijal na radnici Davida Limberského - FOTO

04.05.2022 12:00

Davida Limberského není třeba představovat. Plzeňan, odchovanec plzeňského klubu FC Viktoria, český reprezentant... už vloni ukončil kariéru. Ještě před jeho velkou květnovou rozlučkou ho přivítali na radnici.

limbersky
limberskylimbersky 1limbersky 3

Limberský dorazil na plzeňskou radnici ve středu 4. května na pozvání 1. náměstka primátora města Plzně Romana Zarzyckého i se svojí manželkou.

"Davidovi jsem předal osobní dárek za skvělou reprezentaci města Plzně. Limba je vzorem každého malého fotbalisty, sportovce, symbol “plzeňáka”, který vystoupil z řady a je úspěšný. Poděkoval jsem mu za vynikající vynikající reprezentaci města Plzně i za skvělé výkony. I za 5 titulů a celkově 8 trofejí, které s klukama vykopal," řekl QAPu Roman Zarzycký.

David Limberský ukončil kariéru již před rokem, letos v květnu ho ale čeká velká rozlučka. Tzv. Limbovo finále proběhne v úterý 17. května v plzeňské DOOSAN Areně. Tam se proti sobě postaví současný tým FC Viktorie Plzeň a mužstvo Zlaté éry FC Viktorie Plzeň. Na rozlučku má dorazit Pavel Horváth, Marek Bakoš, Václav Pilař, Matúš Kozáčik, Jan Rezek, Vladimír Darida a další. Na lavičce tohoto výběru pak bude současný trenér Sparty trenér Pavel Vrba.

„Hrozně se těším, že se sejde naše parta, se kterou jsme dokázali velké věci. Vážím si toho, že tento zápas můžu hrát a že po mém boku budou tak skvělí hráči. Myslím, že to bude hodně zajímavé i pro fanoušky, kteří zase uvidí všechny pohromadě. Navíc si zahrajeme fotbal proti skvělému týmu, jaký má Viktorka teď. Emoce samozřejmě prožívám veliké, je to tečka za velkou kariérou, největší emoce ale asi přijdou až v zápase,“ uvedl David Limberský.

foto: Archiv Roman Zarzycký

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus tři servisní prohlídky