Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Drsný útok na učitelku ve školce! Žena ji surově zfackovala

05.05.2016 11:53

Téměř neuvěřitelný případ řeší policisté z Blovic. Jedna z maminek si do mateřinky na jižním Plzeňsku přišla vyřizovat účty s učitelkou. Podle matky se prý kantorka k jejímu synovi nechovala hezky.

CIGI_04

Spor s učitelkou se ale matka rozhodla řešit dost svérázným způsobem. 44letou kantorku blovické školky zbila přímo na chodbě mateřinky. Rodiče ostatních dětí jsou z toho v šoku.

Ta paní učitelka je hrozně hodná. Dcerka si ji nemůže vynachválit. Co jsem slyšel tady po vsi, tak to muselo být docela peklo. Hlavně tam nebyl nikdo, kdo by běsnění té ženy mohl zabránit. Žádný zachránce, jen ona, paní kuchařka a dvacítka dětí," řekl tatínek, který si ale s ohledem na situaci v malé jindy poklidné obci, nepřál být jmenovaný.

Útočnice, která měla učitelku tahat za vlasy a fackovat tak, že má žena dodnes modřiny a musela dokonce vyhledat lékaře, se k útoku paradoxně hrdě hlásí. „Já jsem jí varovala několikát, že se má k malému chovat lépe. Prostě ho diskriminovala! No a když teď posledně brečel, že už do školky nechce, tak jsem se rozčílila. Vzala jsem si prášky na uklidnění, protože nebývám moc hodná a jela jsem do školky. Ona zrovna uspávala děti, tak sem si jí nechala zavolat na chodbu, abych ji neublížila před dětma a pak už sem ji zfackovala. Lítala facka za fackou," potvrdila útočnice. 

Případ už řeší i policisté. „Nejdříve 44letou ženu bezdůvodně slovně urážela a poté ji i fyzicky napadla. Případ jsme kvalifikovali jako přestupek proti občanskému soužití a v současné chvíli se případem dále zabýváme," uvedla policejní mluvčí pro Plzeň - venkov Martina Korandová.

Útokem se bude zabývat i vedení Spáleného Poříčí, které je zřizovatelem školky. Čeká se na výsledky policejního šetření...

Útok, který tady nemá obdoby, přidělal starosti i městskému úřadu v nedalekém Spáleném Poříčí, který je zřizovatelem místní základní i mateřské školy. Musím říct, že je to politováníhodná a smutná událost, kterou jsme tu ještě nikdy neměli. Počkáme na závěry policie a pak se poradíme, jaká opatření příjmeme," řekl místostarosta Jindřich Jindřich. 

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Techmania Lunární léto
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT