QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

16.09.2024 20:21

Řeky v Plzeňském kraji mohou znovu stoupat

ČHMÚ očekává vzestupy v povodí Berounky. Na horním úseku Klabavy se očekává kulminace s překročením 3. SPA v noci na úterý. Úslava, Úhlava a Berounka může v noci na úterý vystoupat na 2. SPA.

16.09.2024 18:14

Železniční nehoda v Horní Bříze, vlak najel do větví stromu

Nehoda je bez zranění i větších škod

V Malesicích probíhalo rozsáhlé pátrání po sebevrahovi - VIDEO

01.09.2024 18:15

28. srpna kolem 21 hodiny dostali policisté oznámení o muži, který se rozhodl ukončit svůj život. Do pátrací akce byly zapojeny veškeré dostupné síly a prostředky.

FOTO_QAP_CZ (2)

Muž měl svojí známé prostřednictvím zprávy oznámit, že hodlá spáchat sebevraždu a sdělil i místo, kde se nachází. Žena ihned zavolala na tísňovou linku.

„Po muži pátrali jak policisté obvodních oddělení, tak jejich kolegové ze speciální pořádkové jednotky a policisté se služebními psy. Na místo byl povolán vrtulník letecké služby Policie ČR a nasazeny byly také drony,“ uvedla Michaela Raindlová, mluvčí policie.

Policii se nakonec podařilo mladého muže v pořádku najít u jezu Křimice na řece Mži. „Muž s policisty komunikoval, byl ale malátný a dezorientovaný. U sebe měl několik platíček různých léků a dvě prázdné lahve alkoholu. Policisté ho následně předali do péče záchranářům,“ doplnila mluvčí policie.

Na vypátrání muže měl i velkou zásluhu služební pes Max.

Video PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Plzeň Setkání branka
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT