Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Městská policie Plzeň přivítala ve svých řadách desítku nových strážníků – FOTKY

30.04.2024 14:47

Desítka nových strážníků posílila řady městské policie. V současné době u Městské policie Plzeň slouží 238 strážníků.

noví strážníci_Plzeň_0424_MPP (2)
noví strážníci_Plzeň_0424_MPP (2)noví strážníci_Plzeň_0424_MPP (3)noví strážníci_Plzeň_0424_MPP (1)noví strážníci_Plzeň_0424_MPP (4)

Městská policie Plzeň v úterý 30. dubna v dopoledních hodinách uvítala na velitelství v Perlové ulici ve svých řadách desítku nových strážníků. Ti po několikatýdenním povinném kurzu úspěšně absolvovali zkoušku z odborné způsobilosti před komisí Ministerstva vnitra ČR.

„Gratuluji novým strážníkům k úspěšnému složení zkoušek. Jsem hrdý, že jste se stali součástí našeho týmu a brzy vyrazíte do ulic dělat s námi Plzeň bezpečnější. Buďte pyšní na svou práci a pamatujte, že vaše služba je závazkem vůči veřejnosti. Přeji vám hodně úspěchů a vždy bezpečný návrat ke svým blízkým,“ řekl novým strážníkům Petr Nováček, velitel městské policie.

Pogratulovat a předat služební odznaky a osvědčení pro výkon jejich nového povolání přišel společně s vedením městské policie i Jiří Winkelhöfer, radní pro oblast bezpečnosti a prevence kriminality města Plzně.

V současné době u městské policie slouží 238 strážníků.

„Chceme rozšířit řady členů Městské policie Plzeň, aby byly hlídky městské policie v ulicích vidět a Plzeňané tak měli pocit bezpečí. To, že jste prošli náročným kurzem, ukazuje, že máte o tuto zodpovědnou a náročnou službu zájem. Věřím, že se vám bude líbit a najdete v ní smysl,“ řekl během slavnostní ceremonie radní Jiří Winkelhöfer.

Foto MPP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT