Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Vstupenky na čtvrtfinále HC Škoda Plzeň budou k mání od pátku

09.03.2016 10:34

Prodej volných vstupenek odstartuje podle plánu v pátek 11. března. Prodej poběží na pokladnách u stadionu i o víkendu. Čtvrtfinále s Olomoucí startuje v pondělí. Na kolik vyjdou lístky?

NMC_9531

Plzeňští hokejoví indiáni už po víkendu nastoupí k prvnímu utkání čtvrtfinále hokejové extraligy proti Olomouci. Úvodní zápasy se odehrají v plzeňské HM Aréně. Klub už s předstihem několika dnů zveřejnil ceny lístků. Zároveň jsou jasné ceny i pro případné další části play-off.

V letošní sezóně měli fanoušci poprvé možnost koupit si na play - off permanentku. Prodej končí ve čtvrtek 10. března. Už v pátek se rozjede prodej volných vstupenek. "Vzhledem k prodeji permanentek na play-off bylo nutné zajistit zájemcům o tuto novinku výběr ze všech volných míst. Při současném prodeji permanentek a volných vstupenek by prodejem docházelo k blokaci míst a zájemci o permanentku na play-off by v tu chvíli měli omezený výběr. Z tohoto důvodu bylo nutné obě akce oddělit,“ vysvětluje Magdalena Bočková, marketingová manažerka klubu.

Od pátku budou vstupenky k mání ve fanshopu, ale také na internetu a na pokladnách u stadionu. "V pátek 11. března budou venkovní pokladny a fanshop otevřen do 19:00, v sobotu 12. března a v neděli 13. března bude prodej probíhat od 10:00 do 16:00 na venkovních pokladnách. V průběhu pátku budou mít ve fanshopu přednost při nákupu majitelé permanentek, ve fanshopu pak bude možnost pro platbu vstupenek kartou," informoval klub.

Pokud se majitelé permanentek Klasik, ZTP, Rodina a Indiánek rozhodnou pro volné lístky na jednotlivé zápasy a ne přímo pro permanentku na play - off, musí si vstupenky zajistit vždy do 23:59 dne před konkrétním zápasem.

Zdroj: HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT