Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

19.05.2024 16:02

Bouralo se na dálnici D5, auto narazilo do svodidel na km 114 ve směru na Prahu. Jeden pruh je neprůjezdný.

Další nehoda je u Chotíkova na silnici 20, střetla se dvě auta. Nehoda je bez zranění

Přestěhujeme téměř vše, co si jen dokážete představit, říká Jaroslav Čepický

07.05.2024 11:47

Stěhování není vždy jen o krabicích s nádobím, nábytku a květinách. Stěhováci Plzeň, které vede Jaroslav Čepický, stěhují i koncertní křídla nebo trezory. Ke každému klientovi přistupují individuálně dle jeho potřeb a přání.

Stěhováci Plzeň_J. Čepický (1)
Stěhováci Plzeň_J. Čepický (1)Stěhováci Plzeň_J. Čepický (2)Stěhováci Plzeň_J. Čepický (3)stehovani-plzen-piano-5Stěhováci Plzeň_J. Čepický (5)Stěhováci Plzeň_J. Čepický (4)Stěhováci Plzeň_J. Čepický (6)stehovani-plzen-u-jeziska-6stehovani-plzen-u-jeziska-9

Stěhováci Plzeň nabízí profesionální stěhovací servis. Zabývají se veškerou činností spojenou se stěhováním a vyklízením bytů, kanceláří, obchodů a firem. Během své dlouholeté činnosti se setkali s nejedním oříškem, který museli přemístit z bodu A do bodu B.

Jaroslave, jak dlouho už se stěhování v Plzni věnujete?

Já osobně se této činnosti věnuji už 25 let.

Co nejtěžšího jste stěhovali?

Bylo toho spousty a spousty! Například koncertní křídlo, těžké jsou také trezory, kulečníkové stoly, ale i kotle na vytápění. Stěhovat je do sklepních prostor, kam se sotva vejde jeden člověk, je docela oříšek.

Podíleli jsme se také na velmi náročném stěhování varhan do kostela U Ježíška. Ty varhany jsou nevyčíslitelné hodnoty, museli jsme postavit speciální lešení.

Stalo se vám někdy, že to na místě vypadalo jinak, než jste si představovali?

Určitě a ne jednou. Kolikrát se musí přímo na místě hodně improvizovat. Například jsme stěhovali pianino do historického domu. Až na místě jsme ale přišli na to, že vnitřní dispozice schodiště nedovolují pianino transportovat tak, jak jsme měli v plánu. Ještě ten den jsme ale sehnali vysokozdvižnou plošinu a pianino k velké radosti majitele přestěhovali. Celá akce trvala asi 3 hodiny, ale výsledek stál za to.

U stěhování klavíru a pianin se člověk asi zapotí…

Ano, těžké hudební nástroje ale stěhujeme relativně často, dokážeme si poradit téměř se vším. Stěhovali jsme z přízemí do pátého patra již zmiňované koncertní křídlo, které vážilo 480 kilogramů. To jsme se opravdu zapotili. (smích)

Ale s dobrým týmem se dá zvládnout snad úplně vše! Jsme dlouhodobě stejný tým a řekl bych, že i to je základ našeho úspěchu.

Ke každému klientovi přistupujeme individuálně dle jeho potřeb a přání.

Stěhováci Plzeň

stěhování Plzeň, stěhovací služba Plzeň – Čepický Jaroslav

tel: 775335530

email: cepicky.j@post.cz

Foto Jaroslav Čepický

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT