Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Chotíkovská škola ve velkém oslaví své 100. výročí, zvána je i veřejnost

17.05.2024 8:11

V pátek 24. května se bude u školy v Chotíkově slavit. Tamní škola totiž v letoším roce dosáhla významného milníku. Už je tomu sto let, co do lavic chotíkovské školy usedli první žáci. Na slavnost je zvána i široká veřejnost.

Chotíkovská škola_100. výročí pozvánka_foto zdroj škola (2)
Chotíkovská škola_100. výročí pozvánka_foto zdroj škola (2)Chotíkovská škola_100. výročí pozvánka_foto zdroj škola (1)Chotíkovská škola_100. výročí pozvánka_foto zdroj škola (3)Chotíkovská škola_100. výročí pozvánka_foto zdroj škola (1)

„Zveme všechny přátele naší školy a širokou veřejnost na slavnost pořádanou k 100. výročí otevření školy v Chotíkově. Na pátek 24. května je připravený zajímavý program i hudební vystoupení na zahradě školy,“ zve Gabriela Budínská, ředitelka Základní školy a Mateřské školy Chotíkov. „Přijďte si popovídat a zavzpomínat s námi na školní léta!“

Slavnostní zahájení se bude konat ve 14 hodin. V rámci slavnosti bude odhalena pamětní deska a otevřena nová přístavba.

V 15:30 je naplánovaná odpolední svačinka a od 16:00 se mohou návštěvníci těšit na hudební vystoupení na zahradě školy. Až do 18 hodin si zájemci budou moci prohlédnout prostory školy i připravenou zajímavou výstavu z historie i současnosti školy a obce.

Do budovy chotíkovské školy se zájemci mohou podívat i o den později, tedy v sobotu 25. května. Den otevřených dveří začne v 10 hodin v nové přístavbě školy a potrvá až do 18 hodin.

Foto ZŠ a MŠ Chotíkov

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT